izgleda da sam ja onda 3. u toj pošiljci
inače da se osvrnem na ove navode oko dhl-a. činjenica je da im paketi znaju "lutati" po europi. npr. hong kong-heathrow, pa onda umjesto da ide direkt na gatwick, ode opet za frankfurt i onda za gatwick. točno je i to da čovjek iz londona ponekad ne pošalje isti dan, ali obično kada pošalje, drugi dan je kod mene.
problem je ipak u top-one procesuiranju pošiljke šta god vi rekli. platio sam 11.03. dakle petak navečer kod njih. 14. ponedjeljak po noći su mi dali tracking broj, ali od uk do mene. to ne znači da je paket poslan. tek 16. su mi dali tracking od kine do uk, ali ni to ne znači da su poslali paket, jer dhl tracking je pisalo samo "shipping info received". tek 17.03. je paket došao u dhl skladište u hong kongu. zapravo i nije predugo ako računate da je bio vikend.
da se razumijemo ja nisam nezadovoljan brzinom, ali znam da top one to može raditi puno brže jer mi je ovo četvrta narudžba kod njih. činjenica je da malo smetaju vikendi, ali imam dojam da uopće nisu u ponedjeljak poslali mobitele, već su ih predali dhl-u tek u srijedu. kažem nije mi problem čekati i ne volim kukanje po forumu "gdje je moj mobitel! pa gdje je, pa kad će?" pa spamanje trackinga. to mi ide na živce, ali ne bi bilo loše da su rekli imamo neki problem poslat ćemo dan-dva kasnije i dobro.
sve u svemu i to je brzo i dobro, valjda smo se razmazili previše