Uz dozvolu admina sa ovog foruma otvaram ovu temu u nadi da cemo svi skupa imati koristi od nje.
Trustbuy je novoosnovana tvrtka koja vam pruza TAX FREE SHIPPING !
Ukratko,koliko god je to moguce,cu vam pokusati objasniti o cemu se radi.
Jedan od bivsih zaposlenika Top One-a pokrenuo je tvrtku koja se pretezito bavi prodajom onoga nama najzanimljivijeg,kineskih mobitela.Vec neko vrijeme smo u konstantnoj vezi te suradujemo i zato me zamolio za pomoc,te je moja uloga u svemu ovome kontaktirati sa eventualnim kupcima,promovirati i ono najbitnije,rijesavati eventualne nezeljenje i neugodne situacije tj. probleme.
U vrijeme kada je TAX FREE SHIPPING tesko pronaci mi vam ga nudimo.
Iskreno,jos uvijek vam nemogu sa sigurnoscu reci sve detalje o njemu jer je tek prva posiljka na putu i nakon toga ce biti sve jasnije.Pruzatelj usluge kaze da je shipping time 9-12 radnih dana i vjerujem da ce tako i biti.Ono sto sa sigurnoscu mogu potvrditi je da ce definitivno biti TAX FREE za vas kao krajnje korisnike.
Sto se placanja tice,vrsit ce se iskljucivo putem paypala te cete imati njihovu zastitu.
Sada nakon ovog kratkog uvoda,sigurno se pitate u cemu je "kvaka" i kakve su nase namjere te zasto ovo radimo?
Kao sto sam vec i rekao Jason (osnivac) ima vrlo pozitivna iskustva sa kupcima sa ovih podrucja.Vjerovali ili ne,Hrvatska te istocna Europa su mu vrlo zanimljiva podrucja za trgovinu jer kako sam kaze,kupci su fleksibilniji i jednostavniji.
Zasto je usao u ovo?Necemo se lagati,zbog zarade naravno ali primarno je imati zadovoljnog kupca te cim manje problema i neugodnih i nezgodnih situacija.Zato sam ja tu,da komuniciram i rijesavam eventualne probleme.
Citajuci razne forume i razgovarajuci sa ljudima dosao sam do zakljucka,logicnog,da ce se lakse odluciti na kupovinu kineskog mobitela (i proizvoda opcenito) kada imaju osobu za kontakt koja im moze pomoci u svakom trenutku i nije na drugom kraju svijeta.
"Kvake" nema,namjere su nam iskljucivo casne te se obojica slazemo u jednoj stvari.ZADOVOLJAN KUPAC JE NAJBOLJA REKLAMA,a mi zelimo imati iskljucivo zadovoljne kupce.
Hoce li biti problema i pogresaka?
Naravno da hoce,tko ne radi taj niti ne grijesi.Bit je svesti greske na najmanju mogucu mjeru te svaku gresku i problem rijesiti u najbrzem roku na najjednostavniji moguci nacin.
U pocetku cemo raditi po principu offline narudzbi te jos uvijek nemamo niti web stranicu niti web shop.Trenutno radimo na FB stranici te cemo tamo objavljivati najsvjezije informacije i cijene.Takoder mislimo da ce biti i najlaksi kanal komunikacije.
Da ne duljim previse jer koliko god pisao,necu napisati sve sto vas zanima.Tema je otvorena,procitajte,ako vas interesira postavite pitanje,komentirajte,stogod zelite.
Ostavit cu vam link od fb stranice sa trenutnom ponudom
https://www.facebook.com/pg/Trust-buy-2 ... 5405315723