Nego..događa mi se zadnja 2 dana da mi Whatsapp ne pozna kontakte uopće. Samo brojeve vidim. Izbaci neki prozor na kineskom sa 3 tapa i u skroz desnom odbrojava nekih 10 sekundi. Uvijek stisnem na njega i onda mi nestanu svi kontakti iz WA. Onda odem u Settings/Accounts i samo tapnem da dodam WA account i stvar se riješi (iako je WA već prisutan na popisu accounta).
Jučer satima bio bez mreže (neta) i ne obraćao pažnju na to hehe nego pogledam i vidim nema mreže

Uđem u postavke SIM kartica i vidim da je data promet postavljen na SIM2.
A nisam niti pipnuo nikakve postavke niti ništa. Telefon je stajao na stolu na poslu. Dođem doma i podesim postavke i dođu mi WA poruke i Viber poruke od 3-4 sata prije

Da li postoji neka aplikacija ili nešto što može to napraviti? Ovo nije normalno.

U stvari, bilo je ok samo 2-3 dana. Radil sam reinstalaciju 3 puta već. Čistio sve moguće zaostatke. Nema i dalje. Da li je netko imao takav problem i uspio ga riješiti možda?
 U stvari, bilo je ok samo 2-3 dana. Radil sam reinstalaciju 3 puta već. Čistio sve moguće zaostatke. Nema i dalje. Da li je netko imao takav problem i uspio ga riješiti možda?