Samo da dopunim za 5.11.12. Opet mi se dogodilo da kad koristim mobitel na području slabijeg pokrivanja wifi signala javi onaj "problem autentikacije" i nakon toga se neće više sam spojit na tu mrežu automatski pa ni da ga stavim na router. Nije neki problem spojit se ponovno, otvoriš wlan izbornik i samo tapneš na tu mrežu i onda se uredno spoji.
Paralelno s tim problemom mi je ponovio i ono s mobilnim podacima, tj. nije htio na mobilni internet, a u status baru je uredno pokazivao da ima vezu i brzinu veze, mada ni jedna aplikacija se nije mogla spojit na net. Probao sam ugasiti wifi, i dalje nije radilo, a onda sam nekoliko puta ugasio/upalio mobilne podatke i avionski način i tek nakon par minuta je proradio i nije trebao reboot.
Danas sam ujutro bio na wifi-ju i izašao iz kuće i mobitel se uredno spojio na 3g. Cijeli dan radi na 3g-u, 50% baterije 2h50m sot. koristim ga isto kao jučer, znači surfanje i im poruke, 15 minuta poziva.
HDR ne radi onako kako bi trebao. Ne ruši kamera aplikaciju ali nema razlike između običnih i HDR fotografija. Spremi HDR sliku normalno i stoji oznaka da je HDR, ali ja baš ne vidim nikakvu razliku. Nema razlike ni u veličini jpg datoteke.
Vibra za obavijesti/pozive je prejaka u odnosu na 5.10.22.
Ostalo mi se čini isto kao i 5.10.22. Komotno se može dobiti više od 4h sot-a bez paženja, a ja bi mogao završiti dan slično kao i jučer, tj. malo više od 5h sota.
Sve u svemu nije loš weekly, uz iznimku te vibracije i HDR-a. Ovo s wifijem i mobilnim podacima ne znam kako objasniti jer 99.9% vremena radi dobro i ne gubi vezu, problem je samo dok koristim mobitel na tim dijelovima gdje je jako loš wifi.
Opet, nema razloga za update ako ste na 5.10.22.
Ako večeras ne flešam onaj aosp, ovaj weekly ću vjerojatno ostaviti i sutra, a možda i do petka. Meni se miui ipak mrvicu više sviđa od aosp
Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk