Kao sto sam rekao evo par rijeci o uredjaju.Kupljen putem Gearbesta ali njihovog HK skladista.Poslan SingPostom 19.02 a dosao na moju adresu 26.02.Na mobitel su placenja davanja u iznosu PDV-a plus cca 30 kuna troskova obrade.
Mobitel je odlicno sastavljen i nista ne skripi, zadnji poklopac je od mekane plastike i nije bas neke vrhunske kvalitete.Ovaj model koji ja imam je bijele boje sa zlatnim obrubom.Mobitel je dosao bez kineskih aplikacija ( osim sto je imao operu max i chrome ) i trebalo ga je nadograditi sto je on sam odradio cim se spojio na WiFi.Sve aplikacije rade odlicno i nema laga.Igrice nisam probao pa oko toga nemam informacija.U uredjaj idu micro sim u oba utora i ima utor za sd micro karticu, isprobana class 10 32GB.Uz mobitel dolazi screen protector lose kvalitete koji ne pokriva rubove uredjaja i jedana prozirna gel maskica.Nažalost uspio sam napraviti jednu sliku jer danas pada kisa pa ne mogu vani.Uglavnom iz slike se vidi da su lose u mraku, za predpostaviti je da ni na dnevnom svjetlu nece biti neka sreca.
http://i.imgur.com/XZSjqa9.jpg