Pozdrav svima!
Imam problem sa mojom "kutijom",riječ je o android tv boxu ott m8 quad core,2gb rama,sustav je pao a naravno nismo napravili backup i slijedi bjesomočno surfanje u pokušaju traženja odgovarajućeg firmwarea za taj uređaj.
Od njih 30-tak preuzetih i isprobanih samo dva daju rezultate,sve radi ok ali nema wifi-a blututa i ne radi daljinski.Manje bitan i daljinski i blutut trebam wifi.
Dakle imaju dva načina flešanja,prvi programom amg usb burning tool,i drugi kopiranjem firmware datoteteka na sd karticu,ako imate odgovarajući firmware a ja ga nemogu naći pa evo ako itko zna što više o ovome neka slobodno napiše,verzija matične je M8M9 V_02,wifi chip je realtek RTL8723BS,to su dvije bitne stavke za odgovarajući firmware,kontaktirao sam i podršku na gearbestu gdje je uređaj i kupljen prije više od 2 godine ali komunikacija sa njima se svodi na žao nam je,garancija ne vrijedi,firmware nemamo,evo vam 200 bodova...da li ima neki profesionalac ovdje koji zna kako ubaciti driver za wifi u neki od firmwarea koji rade na mom boxu ili a tko ima isti uređaj u funkciji pa može napraviti backup sistema ili nešto slično?
Unaprijed zahvaljujem svima!