Postao/la blackeagle » Sri ožu 08, 2017 1:24 pm
Meni je za mobitele prije bilo 25% + nekih 60ak kuna troskova(slanje pisma, otvaranje paketa i te gluposti), al to prije neke 2 godine, sad nez jel se kaj mijenjalo, valjda nije..
A trajanje.. Ovisi kolko imas srece, tj kolko su ovi na carini glupi.. Meni je jednom mob stajal 3 tjedna nakon slanja racuna... Kad mi je dopizdilo sam ih zval, na kaj bi prvo se izvlacili da nisu nis dobili(a ak nis ne dobiju u roku od 8 dana, vracaju paket posiljatelju) kad sam im to reko onda su odgovorili da zovem drugi broj(kolko sam skuzio kolegica iz druge sobe), tam vele da vide mail i ne znaju zas nije proslijedeno, pa da nazovem za pol sata onu prvu dok ova odnese, nazovem za sat vremena ovoj jos nije stiglo itd, pa je stiglo al nema trackinga na racunu, pa ovo pa ono... Kad sam puko vec onda sam trazio da mi da nadredenog ili nekog pametnijeg, javi se neki lik odmah, on pita jel taj predmet, koji mob je u pitanju, velim isto kak i na racunu pise, a i koji mob stvarno je, veli on dobro cijena na netu je takva kakva je na racunu... Drugi dan mob stigo doma.. Tak da ti preporucujem ak prode nekih 10 dana da ih zoves i tlacis..
Zadnja izmjena:
blackeagle; Sri ožu 08, 2017 1:31 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.