Ovih 42$ je najniza cena za 3/32 box sa s912, ali kolicina je 50komada.
Inace dobar je box samo sto se greje ko da je lud, mali mu neki hladnjak stavili

radim u firmi di se izmedu ostalog skuplja i elektronicki otpad.. nasao sam najveci moguci da mi stane u kuciste.. kao pola ovog sa slike je recimo.. meni je box uvijek upaljen i ne gasi se nikad a bogami ni ne grije vise..zupy napisao:Koji hladnjak si uzimao?
Ja sam malo čitao i u kodiju se više griju.
Krenio čitat i gledam Vorke se grije malo, skočio na taj i on se grije, pa A10 ista stvar - mora bit kad heatsink stave koliki je i chip - ovo je heatsink npr na minixu
Inače ko je u EU neka baci matematiku prije dali se ispalti uzimati iz kine ili iz eu skladišta - jer na to ide x1,25 +55kn pa se dođe u 30-40 kn a prolazi se tortura sa čekanjem i carinom.
ja sam stavio samo siri koji je prekrio i cpu i memoriju.. zalijepio fino termalnom pastom i za sada je sve okey, nisam primjetio nikad da je zasteko zbog topline..bakara napisao:U boljim i skupljim boxovima stavljaju hladnjak i gore i dole, al teško je to nabudziti.
U ovim sirotinjskim hladnjak je sa sve rebrima visok 2mm pa nešto mora da se budzi.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
termalna od kompa sta sam lijepio hladnjak na cpu isto.. za sada drzi..zupy napisao:To bi morala biti neka termalna što ima ljepila u sebi jer ona obična bojim se neće držati.
Vrati se na: TV Box i TV Stick
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost