Bugovi na forumu

Sve vezano uz forum

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la rista1 » Pet sij 06, 2017 7:39 pm

Ja i ne znam koji ti je alter ego

Sent from my Le X820
Avatar korisnika
rista1
 
Postovi: 2308
Pridružen: Pet stu 14, 2014 8:42 am
Lokacija: Jagodina,Srbija

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la sasha2511 » Pet sij 06, 2017 7:41 pm

zpelko napisao:Opet sam zpelko :?

hahahaahaha.. placem..
@zlajag jel tako??
pobudalio forum sta ces..

from my Le X720 on TT
Avatar korisnika
sasha2511
 
Postovi: 5254
Pridružen: Ned stu 02, 2014 4:13 pm
Lokacija: Pula, Hrvatska

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la zpelko » Pet sij 06, 2017 8:31 pm

zupy- pisao sam na prošloj strani :)
zpelko
 
Postovi: 7
Pridružen: Sub ožu 12, 2016 8:03 am

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la sasha2511 » Pet sij 06, 2017 8:31 pm

zpelko napisao:zupy- pisao sam na prošloj strani :)

a da zupy jebemu.. hahahaha.. sad imas 3 nicka.. :D
probaj obrisat cache na browseru koji koristis pa log out log in..

from my Le X720 on TT
Avatar korisnika
sasha2511
 
Postovi: 5254
Pridružen: Ned stu 02, 2014 4:13 pm
Lokacija: Pula, Hrvatska

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la zupy » Pet sij 06, 2017 8:33 pm

Evo odlogirao sam se i ponovo logirao i sad sam opet zupy :lol:
zupy
 
Postovi: 954
Pridružen: Pon vel 16, 2015 11:06 am

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la stormchaser » Pet sij 06, 2017 8:38 pm

E ja bi' se sad da sam na tvom mjestu u inat tapatalku i forumu registrovao i kao zpelko, da te ne za**bava dvaput hahaha
Avatar korisnika
stormchaser
 
Postovi: 1233
Pridružen: Čet lis 08, 2015 4:41 pm
Lokacija: Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la sasha2511 » Pet sij 06, 2017 10:05 pm

taj @zpelko postoji stvarno..

from my Le X720 on TT
Avatar korisnika
sasha2511
 
Postovi: 5254
Pridružen: Ned stu 02, 2014 4:13 pm
Lokacija: Pula, Hrvatska

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la Ilion » Sub svi 06, 2017 9:11 am

Tapatalk mi neda da editujem poruku.

Samo delete. Jel to samo do mene?
Avatar korisnika
Ilion
 
Postovi: 1075
Pridružen: Ned sij 11, 2015 7:52 pm

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la sasha2511 » Sub svi 06, 2017 9:15 am

mozda je proslo neko vrijeme vec pa ti neda..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
Avatar korisnika
sasha2511
 
Postovi: 5254
Pridružen: Ned stu 02, 2014 4:13 pm
Lokacija: Pula, Hrvatska

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la kinez » Sub svi 06, 2017 9:48 am

Ma čim se napiše se ne može. Ja sam bio neki dan baš probao i nece

Sent from my Le X620 using Tapatalk
Avatar korisnika
kinez
 
Postovi: 780
Pridružen: Pet ožu 06, 2015 9:55 pm
Lokacija: Rijeka, Croatia

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la Ilion » Sub svi 06, 2017 11:54 am

Da, odmah po postavljanju posta.

Edit:

Sada radi. Svašta. Možda ima veze sa delom foruma ili je sasha nešto čačnuo.
Avatar korisnika
Ilion
 
Postovi: 1075
Pridružen: Ned sij 11, 2015 7:52 pm

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la sasha2511 » Sub svi 06, 2017 12:40 pm

nisam nista matere mi..
Tapatalk je aplikacija za sebe, radi kako ona hoce..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
Avatar korisnika
sasha2511
 
Postovi: 5254
Pridružen: Ned stu 02, 2014 4:13 pm
Lokacija: Pula, Hrvatska

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la kinez » Sub svi 20, 2017 10:04 am

U zadnje vrijeme mi se dogada da ne mogu uopce pisat po forumu preko moba. Probao sam preko tapatalka i otic bas na stranicu i stalno javlja istu gresku. Zna netko u cemu je problem mozda i kako rijesiti? Pise da se adminima javim.
Slika
Avatar korisnika
kinez
 
Postovi: 780
Pridružen: Pet ožu 06, 2015 9:55 pm
Lokacija: Rijeka, Croatia

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la kinez » Pon svi 22, 2017 5:37 pm

Nema pomoci, a problem se javlja i dalje. Itko ista?
Avatar korisnika
kinez
 
Postovi: 780
Pridružen: Pet ožu 06, 2015 9:55 pm
Lokacija: Rijeka, Croatia

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la sasha2511 » Pon svi 22, 2017 5:57 pm

pojma nemamo.. Tapatalk ti radi??
jer meni radi i iz browsera sve bez problema..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
Avatar korisnika
sasha2511
 
Postovi: 5254
Pridružen: Ned stu 02, 2014 4:13 pm
Lokacija: Pula, Hrvatska

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la kinez » Pon svi 22, 2017 6:44 pm

Ponekad uspijem normalno postat, a ponekad se javi ta greska i nekiako skuzit do cega je. Spojim se na wifi, mobilni i isto je. I onda drugi dan sve ok opet. Tapatalk mi radi normalno, ali i na njemu javi tu istu grešku
Avatar korisnika
kinez
 
Postovi: 780
Pridružen: Pet ožu 06, 2015 9:55 pm
Lokacija: Rijeka, Croatia

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la stormchaser » Pet svi 26, 2017 11:04 am

Meni se i na Tapatalku javi taj error isti
Avatar korisnika
stormchaser
 
Postovi: 1233
Pridružen: Čet lis 08, 2015 4:41 pm
Lokacija: Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la kinez » Pet svi 26, 2017 11:14 am

Pa tako i meni, da

Sent from my LEX720 using Tapatalk
Avatar korisnika
kinez
 
Postovi: 780
Pridružen: Pet ožu 06, 2015 9:55 pm
Lokacija: Rijeka, Croatia

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la Ilion » Pon svi 29, 2017 6:26 pm

sasha2511 napisao:mozda je proslo neko vrijeme vec pa ti neda..

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Našao sam rešenje. Izadje se iz te teme gde si nešto napisao, i odmah nazad i tada edit radi.
Avatar korisnika
Ilion
 
Postovi: 1075
Pridružen: Ned sij 11, 2015 7:52 pm

Re: Bugovi na forumu

PostPostao/la dado_091 » Uto svi 30, 2017 9:03 am

Bok ljudi pratim vas vec neko vrijeme .. imam pitanje, kako da iskljucim da mi na meil dolazi poruka da je netko odgovorio na temi koju pratim? Radi se samo o ovom forumu sa drugih foruma mi ne dolaze nikakvi meilovi.
dado_091
 
Postovi: 46
Pridružen: Pon svi 22, 2017 7:45 am

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Prijedlozi, primjedbe i pohvale vezane za TeleKineza Forum

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju

cron