a ono nije da nismo milion puta pisali na ovom forumu kako se rijesavaju notifikacije.. tek nakon sta se proba sve te korake se moze ocijenit da li neki telefon ima problema ili ne..dak0001 napisao:Prošlo mi je kroz ruke 50-tak raznoraznih odrona, tak da .....
Dok sam imao ona 3 LeEco, notifikacije mi nisu bile bitne,
sad imam hrpu kamera na testiranju i u upotrebi, pa su mi notifikacije vrlo bitne.
Imam jedan doorbell od prije 2 godine koji sam odbacio jer sam mislio da je mušićav,
morat ću ga vratiti u živor, jer je sada očito da su me mobaći zahebavali.
Njega nikad nisam upario ni sa jednim odronom, sad vidim da sam trebao.
hardcoree napisao:Pa xiaomi je u top 5 proizvođača na svijetu, ne pričamo o umidigiu.
hardcoree napisao:Ovaj mi je sada pri kraju i opet idem na xiaomi vjerojatno. Jedino što me kod xiaomia razočarava je kamera u noćnim uvjetima. Ostalo sve super.
stormchaser napisao:hardcoree napisao:Pa xiaomi je u top 5 proizvođača na svijetu, ne pričamo o umidigiu.
Umidigi je zakon odron, imam još uvijek London sa 1/8 gb rama, oba sim slota uredno odvojena od sdmmc slota, odvojiva baterija, robustan, padao stoput i ništa mu, ima audio jack, 2/8 mpx kamere, na njemu stock Android 7.0.2 i sve to za 34.99$ kupljeno prije godinu dana i radi odlično
zupy napisao:hardcoree napisao:Ovaj mi je sada pri kraju i opet idem na xiaomi vjerojatno. Jedino što me kod xiaomia razočarava je kamera u noćnim uvjetima. Ostalo sve super.
Mi8 i ovo je odlično
Mi9 bi uzeo bez beda da je jača baterija. Bar 4000mah.
Vrati se na: Mobiteli - info, softver, savjeti
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 13 gostiju