Drugaricama sam skoro u isto vreme narucio X722 i Leeco s3, oba su stigla i naravno odusevljene su, posebno ova sto je pazarila X722 jer je prosao sa 0 din carine, poslat je nekom cini mi se svajcarskom postom kao mp4 player i tako je i prosao sa 0 din dazbina

Nemam neki strogo preciziran budzet, ova tri telefona sam izdvojio jer su po meni najisplativiji ako se uzme u obzir hardver i softver.
-- Ovaj ZTE je do skora kostao 270EUR pa je spao na 190 sto znaci da se rasprodaju zalihe, a takav uredjaj ne oze biti los nikako, vec sam citao da ima brutalan zvuk i u sluskama i preko zvucnika a to je za mene svakako plus jer cesto slusam muziku. Nisam istrazivao kakva mu je softverska podrska, a po pitanju kamera su oprecna misljenja, ne koristim drustvene mreze, nemam ni jednu, ali bih svakako voleo da imam dobru kameru kada zatreba,eto ako neko moze da malo uporedi sa lemax i X722 bio bih zahvalan, kao i po pitanju kvaliteta izrade i ekrana. Recimo da mi je ovaj ZTE na zadnjem mestu prevashodno zbog cene, ali ako vredi da se doplati, doplatio bih.
--Najvecu dilemu imam izmedju ova dva uredjaja. Smatram da nema isplativijih telefona za tu cenu i taj hardver.Moje neke najbitnije stavke su ekran ne manji od 5.5 i veci i sam kvalitet ekrana, kvalitet izrade jer volim taj premium osecaj u rukama i dobar softver. Posle su na redu kamera i baterija, mada brzo punjenje resava dosta toga, ali generalno veca baterija nije na odmet.
Uporedio sam ova tri modela na kimovil i nesto mi je zapalo za oko, le max 2 je imao pod stavkom "design i materials" samo 7.7 dok je x722 imao 9.4. e sada znam da kimovil nije bas sveto pismo ali mi ipak bode oci. Pretpostavljam da je neko od clanova sa foruma imao prilike da isproba oba telefona pa me zanima sta je u pitanju, da li je lemax toliko losiji po pitanju kvaliteta izrade ili je samo u pitanju kimovil pogreska?
Pitao bih takodje i da li im se kvalitet prikaza ekrana razlikuje i da li na oba moze da se instalira kamera od gogle pixela-a, cini mi se da je bila prica da na x722 moze da i da to dodatno unapredjuje prikaz, mada po ocenama mi se cini da je le max ima za nijansu bolju kameru? Naravno zanima me i softver posto cu odmah ubaciti TWRP i neki custom ROM?
Znaci ako je neko od clanova imao dodir sa ovim telefonima pa da napise neki redak i uporedi ih, ne bilo lose.