Trgovina Grossoshop
http://www.grossoshop.net/ ima dostavu iz Kine DHL-om i SF Express-om i dostavu iz Italije FeDex-om, Daniele (zastupnik) kaže da se ne plaća carina 100% a ujedno ni PDV (provjereno)
Uspio sam dobiti i kupon za popust samo za naš forum u visini od 6 eura:
DS-TLKZ i može se upotrijebiti za kupovine veče od 90 eura..
---Cijene dostave su sljedeće:
-slanje iz Kine SF Express - 19 eura
-slanje iz Kine DHL mi nije naveo zbog toga šta nije siguran da se ne plaća carina (dogana na IT)
slanje za BIH je moguce i iz Kine (DHL) i iz EU skladista samo sta se iz Kine placa carina a iz EU skladista ne.
Garancija ide na sve nove telefone neovisno di su kupljeni (CN ili IT) i to od 24 mjeseca, na refubrished telefone je 6 mjeseci..
Za slanje na garanciju je potrebno platiti 56€ (28+28 ) kako bi kurir podigao telefon kod Vas doma i poslao za Italiju na popravak, u slucaju da se telefon u Italiji nemoze popravit onda se salje u Kinu ali trosak snosi Grossoshop.
Telefon se na popravak moze slati i u Kinu tako da vi posaljete a onda za natrag se placa 20€ jer ide SF expressom.. Kad se salje u Kinu salje se preporuceno i salje se samo telefon bez kutije, punjaca, kabela itd..
Za sve ingormacije oko garancije slobodno mi se javite na PM..
Garancije vrijede i ako se otkljuca bootloader (Xiaomi) i ako se rootaju telefoni, naravno ako kvar ne nastane bas zbog tih radnji.
Imate i DOA garanciju, ako u roku 7 dana primjetite neke nedostatke, ostecenja ili slicno imate pravo vratit uredaj uz full refund naravno..
Imaju servis u Italiji za male kvarove a ako je nešto ozbiljnije šalje se u Kinu. Ako vas još nešto zanima napišite slobodno pa čemo pitat čovjeka, inače sam stalni član Androidiani foruma i tamo je 90% ljudi kupilo telefone od Grossoshopa, čak surađuju sa BB72 i Cuocu92 developerima (vlasnici LeTv/Leeco uređaja znaju) koji stavlja svoje rom-ove u nove telefone..