Znači...otključan bootloader. Skinut zadnji TWRP za Rosy (3.3.1.0).
Isprobane apsolutno sve moguće metode i nema šanse da mi ostane TWRP. Dakle apsolutno svaki put boota u stock recovery.
Probal sam i onu metodu sa TWRP.me...nakon komande fastboot reboot se drži kombinacija tipki vol up + power za boot u TWRP i onda bi, kao, TWRP trebal pregazit custom, ali banana. Nakon držanja te kombinacije uđe on odma u TWRP, ali sljedeći pokušaj odma baca natrag u custom recovery

I još jedna stvar...kad god uđem u TWRP, sva memorija je 0. Doslovno. Na uređaj prebačen Xiaomi.eu ROM i Magisk. Uredno ih vidim u rootu uređaja, ali kad uđem u TWRP, memorija prazna. 0.
Ko da je telefon prazan.
Kad tapnem na backup u TWRP, onda se uredno pokaže System od nešto preko 2GB i još neke stvari oko 64MB bla bla...
Ne znam jel pokazuje 0 zato kaj niti ne instalira TWRP kako treba ili zašto, ali ovo mi više nije jasno. Znači već 3 sata instaliram TWRP na 5-6 raznih načina sa neta i apsolutno na sve načine dobivam IDENTIČAN rezultat.
Nakon fastboot instalacije twrp.img odradim fastboot reboot recovery i najnormalnije uđe u TWRP, ali tamo je sva memorija čista nula. I svaki sljedeći pokušaj reboot to recovery završava sa customom.
Ljudi nek neko pomogne, ako zna, jer ja više nemam niti ideje niti išta...na netu više ne postoji metoda koju nisam našao i probao.