nemam nis za prodat..

Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk
koliko citam ima odlican daljinski, a ovisi sta bis radio sa boxom pa po tome uzimas dodatke..dado_pu napisao:Bi bilo poželjno jos nesto naručiti za taj uređaj (mis, tipkovnica,...bo) ili nije potrebno?
I preko koje stranice je najbolje naruciti? (Iz iskustva)
Koliko sam proco taj android TV softver ima manje aplikacija ponuđenih sa skidati. Da li bi vrtio online filmove sa prijevodom, filmove koji su preko vanjskog hard diska (kako ide stavljanje prijevoda?), i gledanje nasih programa (hrv), youtube.sasha2511 napisao:koliko citam ima odlican daljinski, a ovisi sta bis radio sa boxom pa po tome uzimas dodatke..dado_pu napisao:Bi bilo poželjno jos nesto naručiti za taj uređaj (mis, tipkovnica,...bo) ili nije potrebno?
I preko koje stranice je najbolje naruciti? (Iz iskustva)
Geekbuying mislim da ga ima na EU stanju..
Napomena Mi box je box sa Android TV softverom sta je dosta drugacije od 'obicnog" androida..
Sta je to 120kn za AliExpress nisam shvatio?dakok napisao:Je. Ne moš koristit normalni google play jer ti otvara onaj za android tv.
Sve što đaku treba ima za cca $35 + $14 za dobrog air miša.
+ 120 kn za polugodišnju pretplatu na aliexpressu
ja nisam provjerio.. ali sam 99% siguran da sve aplikacije koje nemas na Playu mozes stavit preko Aptoide ili tako da ih skines i instaliras sa usb-a nekim file explorerom..dado_pu napisao:Mozilla se moze instalirati ali preko nekog dowloadera, inace se ne moze preko play stora. Je to provjereno tocno?
Ok, hvala. Vjerojatno cu uzet ovog.sasha2511 napisao:ja nisam provjerio.. ali sam 99% siguran da sve aplikacije koje nemas na Playu mozes stavit preko Aptoide ili tako da ih skines i instaliras sa usb-a nekim file explorerom..dado_pu napisao:Mozilla se moze instalirati ali preko nekog dowloadera, inace se ne moze preko play stora. Je to provjereno tocno?
I ja imam gt1, jesi li instalirao neki custom Rom ili i dalje koristis fabricki?sasha2511 napisao:mozes radit sve isto sta i na obicnom boxu... youtube se vrti u FHD, filmovi s vanjskog harda rade ko singerica.. titlove skidas sa aplikacijom koju koristis za vrtit filmove, da li kodi ili mx player ili nesto trece.. ja razmisljam uzet si jednog isto ali sam nedavno uzeo beelinka gt1 pa sad nisam pametan ni ja..
fabrika.. nista nisam dirao dok radi dobro..veljkoka napisao:I ja imam gt1, jesi li instalirao neki custom Rom ili i dalje koristis fabricki?sasha2511 napisao:mozes radit sve isto sta i na obicnom boxu... youtube se vrti u FHD, filmovi s vanjskog harda rade ko singerica.. titlove skidas sa aplikacijom koju koristis za vrtit filmove, da li kodi ili mx player ili nesto trece.. ja razmisljam uzet si jednog isto ali sam nedavno uzeo beelinka gt1 pa sad nisam pametan ni ja..
Sent from my C105-8 using Tapatalk
Imas nesto za preporuciti da ne uzmem neko smeće bezveze?dakok napisao:Svi rade out of the box. Samo instaliraš par programa. Isto kao na mobitelu.
Traži one s procesorom s905x ili x2 ili s912 i s 2gb rama minimalno
Vrati se na: TV Box i TV Stick
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost