Wang Teng, product director of Xiaomi reminded everyone to take advantage of its current price cut and get the Xiaomi Mi 8 and the newly released Redmi Note 7. He said that since Redmi is now focusing on the cost-effective devices, Xiaomi will move on to the high-end smartphones and there will be no more cheap prices for the Xiaomi Mi 8 and its likes.
Proveri poruke na aliexpress-u.ToWaRR napisao:Ja sam dobija odjeb, nakon 6 dana kažu da je mob soldout i da odustanem od kupovine i da napišem razlog "other", ali kod iduče kupovine poklonit če mi staklo radi neugodnosti
Sad san pita mogu li jači model od 6gb crni dobit po boljoj cijeni ali mislim da ču i tu dobit odjeb
Jel zna netko di se još može Xiaomi kupit pouzdano i povoljno?
Telefon koji je narucio nemaju vise na stanju. Sada mu nude dodatni popust kao izvinjenje zbog toga (na moj zahtev), ali na zalost ne mogu da mu ponude onoliko koliko trazi / ocekuje, a to je 12 usd i da se prebace sredstva na novi order, bez da mu se vrate prvo na racun.dakok napisao:Čekaj, ne kontam, jesi dobio popust ili je soldout?
Prije nego si se odlučio na 6GB model.
dakok napisao:Plaćaš li carinu u BiH? Ako jesi onda je bitno skuplja kupovina.
Koliko sam shvatio, 48 Mpix kamera daje dobre slike u 12Mpix modu
Vrati se na: Gdje kupiti kineske mobitele?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost