stormchaser napisao:Ako imaš gotovu listu kanala i plaćenu pretplatu onda VLC, ako ne onda ti preostaje Kodi i petljanje sa iptv addonovima koji obično ne rade
Mislis da za placenu listu IPTV-ja koristim VLC?stormchaser napisao:Ako imaš gotovu listu kanala i plaćenu pretplatu onda VLC, ako ne onda ti preostaje Kodi i petljanje sa iptv addonovima koji obično ne rade
mozes i u Kodiju sa Iptv simple client, radi odlicno..veljkoka napisao:Mislis da za placenu listu IPTV-ja koristim VLC?stormchaser napisao:Ako imaš gotovu listu kanala i plaćenu pretplatu onda VLC, ako ne onda ti preostaje Kodi i petljanje sa iptv addonovima koji obično ne rade
Sent from my Cool S1 using Tapatalk
dobit ces link, koji je uzasno dug btw, i to ukucas u postavke player-a ili u postavke PVR simple clienta na Kodiju i to je to..veljkoka napisao:Moracu sve da isprobam, u principu mi je najbitnije da sto brze baferuje i prebacuje kanale. Znam da tu ima dosta i do neta koji imam, ali rekoh da vidim sta je od softvera najbolje. Definitivno uzimam IPTV od maxx tv-a. Promenio sam net, samo cekam da me pozovu za opremu da uzmem. Reci mi Sasa, na koji nacin uopste ja iplementiram ovu listu u player? Da li to dobijem user name i pasword ili...?
Sent from my Cool S1 using Tapatalk
sasha2511 napisao:Don TV i Denis liste rade odlicno, ne znam kako si dosao do zakljucka da iptv addonovi ne rade, valjda koristis krive..stormchaser napisao:Ako imaš gotovu listu kanala i plaćenu pretplatu onda VLC, ako ne onda ti preostaje Kodi i petljanje sa iptv addonovima koji obično ne rade
from my Mate 10 Pro
odgovor je u postu.. nigdje nisam napisao da su ova dva navedena addona na placanje...stormchaser napisao:sasha2511 napisao:Don TV i Denis liste rade odlicno, ne znam kako si dosao do zakljucka da iptv addonovi ne rade, valjda koristis krive..stormchaser napisao:Ako imaš gotovu listu kanala i plaćenu pretplatu onda VLC, ako ne onda ti preostaje Kodi i petljanje sa iptv addonovima koji obično ne rade
from my Mate 10 Pro
Mislio sam na besplatne IPTV addonove koji zaobilaze plaćanje liste (iptv bonanza ne radi, ima li neki sličan da nudi free liste kanala?)
kontroliraj adresu opet..stormchaser napisao:Probao sam, ne radi. Kad dodam taj repo kaže mi da je "prazan" i idem na add anyway, a kad idem na install from zip file ili install from repository, taj repo je zaista prazan iako sam dobro ukucao URL (vidi sliku)
Vrati se na: TV Box i TV Stick
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost