https://play.google.com/store/apps/deta ... le.app.pro preporuka za aplikaciju koju i sam koristim a i baterija mi je zahvalna na tome.Simple for facebook pro sada je na akcciji tj besplatna je pro verzija.Ima puno podesavanja i ne trosi bateriju a i ne zauzuma mnogo prostora.Vredi probati.
za messenger imas u opcijama na koje vreme da proverava defalt je na 15 min te ako ti je to mnogo stavi na manje.Imas i izgled da menjas kod mene je facebook crveni.Pitas koliko utice na bateriju pa dovoljno je reci da je po potrosnji facebook br1 a messenger br2 u BBS apk. Imas i sve jezike sa ovih prostora sto je jos jedan plus.
ja sam isto stavio ovaj Simple da mi glumi messenger ali imam i Fejs.. no meni ne trose nis jer ih nemam stavljene u autoboot a niti da ih sustav cuva u pozadini.. Fejs mi je zadnja stavka sta se tice social networka..
Da da, znam da troše puno. Zato sam ih i maknuo. Osim baterije i internet jako troše pa ćemo vidjet kako je ovdje. Vidio sam da ima teme za mjenjat, al nisam dirao. Ok mi ovako