Postao/la k0sta » Pon stu 30, 2015 8:14 am
Postao/la k0sta » Pon stu 30, 2015 8:14 am 

@zlatanster 
Particije ti nemaju veze s RN2, to što si pročitao na xiaomi.eu ili miui forumu se odnosi na stariji model mi2s.
@tihana123
Možeš taj ROM skinuti na komp, ne trebaš na mobitel, ali ako baš moraš na mobitel, onda imaš opciju pod settings/lock screen/sleep i odabereš never sleep. Samo onda ti se neće sam automatski zaključati nikada, ekran ostaje upaljen stalno ili ga ti zaključaš.
Ovo što je @dakok napisao je jedan način flešanja TWRP-a, možete još kroz stock recovery i preko kompa alatom WinDroid universal android toolkit. Ako windroid ne radi, onda imate ili problema s driverima, ili niste uključili developer options/usb debugging.
Ja bi samo dodao da i nakon što flešate novi ROM, opet napravite wipe cache i dalvik, a to će vam uostalom TWRP i ponuditi, s tim ne možete ništa loše napraviti.
A zašto se ljudi ne javljaju na upite kako nešto napraviti? Pa pretpostavljam da zbog toga što je većina aktivna na više foruma, pa su već odgovarali na takve upite više puta, a zapravo već ima više tutorijala kako nešto napraviti s RN2.
Već sam rekao, ako znaš šta radiš, postupak updatea ti traje par minuta dok se mobitel ponovno reboota, a ako ne znaš, onda može trajati i cijeli dan.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk