Da podijelim svoje iskustvo sa shopom
Eternal Team, koji se navodi kao pouzdan. Ne samo ovdje, nego sam već čitao i drugdje da su jako pouzdani
Vođen pročitanim o njima, naručio tablet za dijete prije 16 dana. Poslali ga 2 dana nakon toga, dakle prije 14 dana. Napisali da će TN biti vidljiv za 10 dana.
Poslao sam im jedan mail odmah nakon kupnje i odgovorili mi za 3 dana tek. Čekao 10 dana TN i ništa...taj deseti dan im poslao mail i pitao gdje mogu pratiti TN, pošto još nigdje nije vidljiv...danas je 4. (četvrti) dan da mi nitko nije odgovorio. A da i ne pričam da TN nije vidljiv na niti jednoj tracking stranici. Čak niti na Trackitonline.
Uredno ih svaki dan pokušavam dobiti na Live chatu i samo sam jednom, prije 4 dana, uspio dobiti odgovor "Please wait" hehe satima mi bude otvoren chat prozor, za slučaj da se netko ipak javi, ali apsolutno niti slova od nikoga.
Iskreno se nadam da će sve biti u redu sa tabletom, jer si niti ne mogu zamislit da nekaj ne valja i da ih moram kontaktirati zbog problema

Rekli su mi da je tablet obavezno testiran prije slanja, tako da se nadam da bude ipak sve u redu...
Ali Eternal Team također leti na moju "nikad više" listu. Shop sa 3 krune, koji bi trebao raditi kako spada i komunicirati kako spada hehe