Postao/la k0sta » Sub lis 31, 2015 5:05 pm
Kontaktirao sam ih i ja nekoliko puta na različite načine. Kontaktiralo ih je i par kolega i uvijek iste odgovore imaju. Kao uskoro će i nas uvrstiti u uniju, pa onda da ipak neće jer kao to ovisi o dostavljaču koji ne posluje u hrvatskoj i sloveniji.
Pitao sam ih da li mogu platiti mobitel a da ga dostave iz eu skladišta na prijateljevu adresu u njemačkoj, pa su rekli da bolje da naručujem iz kine. Onda sam ih gnjavio da ipak odobre, pa su rekli da može, ja samo onda ponovno pitam da ako šalju iz eu, on sigurno neće platiti carinu, a support kaže da to ne mogu garantirati i da je plaćanje uvoznih troškova na teret onoga koji prima. Ja ponovno pitam kavi troškovi ako šalju iz eu, oni kažu da bolje da naručim iz kine.
I tako, srać-srać-trkelj, tipična kineska spika s neizostavnim dear friend please make order. Sve u svemu, muka mi bude od kineskog engleskog i njihovog dopisivanja.
Dobro, prošlo je već nekih 2-3 mjeseca od toga, pa ne znam kako je sad, ali na kraju sam sasvim zadovoljan s aliexpressom i poznatim chigon trojcem za samo 100-150 kuna više, ali barem je brzo kod mene.
Ali, definitivno bi bilo super kad bi odlučili i nama slati iz eu
Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk