Nije samo stvar u garanciju kod kupovine mobitela kod nas, nego je stvar i u tome da mi(kao tržište) dobijemo mobitele lošije kvalitete, isto kao na black friday kada prodaju hrpu stvari za 80-90% niižu cijenu, to prodaju elektroniku lošije kvalitete, ali to nigdje ne naznače.
Isto tako nama prodaju mobitele, a za kurac su.
Tako je moja cura kupila od tele2 xperiu t3, 6. mjesec 2015, godinu dana kasnije mobitel nije više radio kako treba, nitko ju nije mogao dobiti na mobitel, resetirali smo ga na tvorničke postavke, druga sim, sve živo čega sam se sjetio, ništa.
Pošaljemo mobitel na servis preko tele 2 u agram servis, prvi put ga vrate, updateli software

.
Naravno nije opet radio kako treba, a oni napisali da radi, mi ga opet poslali, oni opet isto, i opet napišu da radi kako treba, treći put ga pošaljemo i napišemo točno što ne radi i zašto, onda je mobitel bio kod njih neko vrijeme, ništa nisu radili, dotle je moja cura ludila i zvala sve žive, i na kraju je nazvala sony hrvatsku i rekla im da hoće novi mobitel i poslali su novi, to je sve trajalo oko 3 mjeseca, znači 3 jebena mjeseca bez svog mobitela za kojeg još uvijek plaćaš pretplatu.
Da bi sada opet počeo zajebavati taj isti mobitel nakon nešto više od pola godine.
Naručio sam joj mi5 i nek se jebu ovi naši, ja više od njih neću uzeti mobitel, a neće ni moja cura.