Nakon 6 dana koristenja Redmi note 4 prime sd 4/64 moram s vama podijeliti dojmove.
Odakle da pocnem, superbrz, fluidan, nisam jos osjetio nikakav lag, fhd ekran i vidljivost su odlicni, zvucnik se odlicno cuje, sve se jasno cuje kod poziva.
Telefon ne klapa, cijeli je cvrst, gps hvata u roku nekoliko sekundi, baterija je izdrzala 9 sati i 40 minuta upaljenog zaslona danas, nikakvih gresaka i kasnjenja u sinkronizaciji sa google, whatsapp i ostalim servisima nema.
Kameru nisam jos puno koristio, ali ono sta sam vidio mi ne izgleda nesto specijalno, ali to mi nije toliko vazno, za moje potrebe je ona ekstra.
Miui je na verziji 8. Nesto, Android je odma azuriran na Nougat.
Dosad sam koristio Lenovo p70 i za njega je ovaj telefon raketa, moji kriteriji su vjerojatno niski, ali ovi telefon stvarno leti.
Ovi iz Lenova se nisu udostojili rijesiti ni najosnovnije bugove, podrska im je ravna nuli, sto je steta, jer je telefon solidan, tako da ce tesko Lenovo opet u moje ruke.
Nakon njega mi se sad cini ko da drzim u rukama najnoviji flagship nekog proizvodaca, a ne neki uredaj srednje klase.
Kako sad stvari stoje, ovo nece bit jedini Xiaomi u mom vlasnistvu, Samsung i ostala ekipa vise nikad nece vidit moje novce, ni nasi operateri takoder

.
Evo nadam se da nisam bio dosadan, tople preporuke svima.
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk