Ma odlično, drago mi je da si opet u điru, s obzirom da si meni također dosta pomogao još u vremenu TopOne-a. Definitivno jedna od najboljih kupovina i svakome ću sada preporučiti.
Da krstim svoji novi account sa pitanjem. Nisam uspio nigdje naći konkretniji odgovor.
Kakvo je stanje sa garancijom preko Ali-a? Da li postoji ikakva garanicija, osim da će mobitel biti dostavljen? Cijena preko Goldway-a je najbolja koju sam uspio naći.
Taman gledam uzet Xiaomi MI5 sad kad je cijena dodatno pala, pa razmišljam preko kojeg webshopa je nabolje uzet (do sad sam uzimao preko Honorbuy-a, ali obzirom da sam čuo da im je garancija loša razmišljam promijeniti).
Aliexpress garancija koja se doplacuje mislim 5% i vazi samo u nekim zemljama, tj u zemljama gde imaju te repair centre.
Ako neko zeli tu garanciju, potrebno je da izabere prilikom placanja.
Za zemlje u kojima imaju repair centre, mislim da se automatski stiklira opcija za garanciju.
Goldway svakom GW-EUsupport kupcu nudi Xiaomi fabricku garanciju u trajanju od 1 godine i pomaze/posreduje u rešavanju.
U slučaju vracanja uredjaja u Kinu, ta garancija funkcionise na sledeci način:
Ako se problem desi do 7 dana od prijema. Sve troskove vracanja telefona u Kinu/slanja nazad novog/popravljenog uredjaja snosi Goldway.
Od 8-30 dana - kupac placa slanje u Kinu, Goldway iz Kine do kupca.
Od 31-365 dana, Kupac snosi troškove obe poštarine.
S' obzirom da DHL tax free funkcionise i košta samo 20$ sve ovo deluje kao ok opcija za takve situacije.
XIAOMI odlučuje o reklamaciji, ne Goldway.
U slučaju potrebe/mogućnosti za lokalnom popravkom/nekim refund-om to ćemo rešavati od slučaja do slučaja zajedno.
Ne mogu sada da predvidim sve moguće scenarije. Ovo gore je zvaničan stav Goldway-a na moj upit.
Od danas funkcioniše zvaničan kod: GW-EUsupport
Da bi ste dobili dobili tax free delivery DHL/na poklon case i staklo, potrebno je kod uneti u delu message for seller kod plaćanja.
Ako se kod unese kod placanja u poruci, nema potrebe meni slati order id, ali mi se možete uvek obratiti sa bilo kojim pitanjem/poslati order id za svaki slučaj.