Jesam, trebala mi lovastormchaser napisao:Ako nisi prodao onaj Samsung javi mi
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
Jesam, trebala mi lovastormchaser napisao:Ako nisi prodao onaj Samsung javi mi
Stiv69 napisao:Pozdrav svima, što je nova, koji modeli se kreću kao najbolji omjer cijene i kvalitete od Xiaomi a?
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
lukam napisao:Ni ja ih nisam volio, ali ovaj One UI 2.0 operativni sustav je odlican. Puno sitnih poboljsanja.. gledao sam neke jutjub recenzije i dosta ekipe kaze da im je postao među omiljenim Android skinovima, uz Oxygen. Note 9, zadnji pravi note po meni.
SD card, 3.5 audio izlaz, dobra baterija, odlicni zvucnici, najbolji ekran i Spen za igru
Je, ali stvarno minimalno, tj nema onaj waterfall efekt. Te lite verzije su pun pogodak, cak i A serija je odlicna, danas sam gledao A71, ogroman ekran, a superlagan mobitelhardcoree napisao:lukam napisao:Ni ja ih nisam volio, ali ovaj One UI 2.0 operativni sustav je odlican. Puno sitnih poboljsanja.. gledao sam neke jutjub recenzije i dosta ekipe kaze da im je postao među omiljenim Android skinovima, uz Oxygen. Note 9, zadnji pravi note po meni.
SD card, 3.5 audio izlaz, dobra baterija, odlicni zvucnici, najbolji ekran i Spen za igru
Baš ću prokopati još malo, thx. Ja bi išao na ovaj note10 lite jer ne podnosim zakrivljene ekrane, a 9 je zakrivljen.
lukam napisao:Je, ali stvarno minimalno, tj nema onaj waterfall efekt. Te lite verzije su pun pogodak, cak i A serija je odlicna, danas sam gledao A71, ogroman ekran, a superlagan mobitelhardcoree napisao:lukam napisao:Ni ja ih nisam volio, ali ovaj One UI 2.0 operativni sustav je odlican. Puno sitnih poboljsanja.. gledao sam neke jutjub recenzije i dosta ekipe kaze da im je postao među omiljenim Android skinovima, uz Oxygen. Note 9, zadnji pravi note po meni.
Baš ću prokopati još malo, thx. Ja bi išao na ovaj note10 lite jer ne podnosim zakrivljene ekrane, a 9 je zakrivljen.
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
Vrati se na: Gdje kupiti kineske mobitele?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju