mario napisao:Nemam se ja sta boksati sa kinezimna, otvorim case na Paypalu i vratim im uredja.Nisam to jednom radio.....
Samo komentar na sigurnost koju pruža Paypal:
mmk67:
Dragi prijatelji, dobio sam jutros razocaravajuce pismo. Moj spor sa pandawill paypal je presudio
u korist pande. Znači samo njihov broj za pračenje koji su dali presudio u njihovu korist i zatvoren
je claim.Ja sam stvarno razočaran sa paypalom jer sam mislio da je kupovanje preko njih 100$
sigurno izgleda da nije. I paypal mi predlaze da se dogovorim sa pandawill a kako kad sam več
2 puta im pisao a oni mi samo jednom ogovorili i poslali samo broj za pračenje i ništa više. Šta mi
vi predlažete da uradim.lp
-
linkTo je iskustvo forumaša mmk67 a identično je i moje iskustvo:
Paypal:
The seller has provided valid tracking information on the above case. As a
result, your appeal can not be granted at this time.
We encourage you to contact your seller for resolution.
We value your business and regret that you have had this experience.
Thank you for your cooperation.
Sincerely,
Nathan
Protection Services
Ugl. Pandawill mi je poslao paket koji se zagubio i nikad nije stigao na moja vrata. Prvo su me zavlačili neko vrijeme a kad sam, u predviđenom roku, uložio claim Paypalu oni su kontaktirali Pandawill i zatražili TN broj kao dokaz da je paket poslan. Pandawill im ga je poslao i to je bilo dovoljno da Paypal zaključi spor u korist Pandawilla.
Ponovno sam se, već bijesan, obratio trgovcu koji me tek nakon duljeg čekanja obavijestio da će vratiti novac.
LinkTako da Paypal nije uvijek tolika sigurnost i na kraju se sve svodi na pouzdanog trgovca.