Lijep pozdrav svima!
Javljam se prvi puta kao početnik u svijetu korištenja "kineza", a pogotovo stavljanja romova
na Android uređaje. Pratim ovaj forum od početka (neke druge sa sličnom tematikom i duže),
i želio bih Vas najprije pohvaliti na velikom entuzijazmu koji ulažete u prikupljanju informacija,
a onda i nesebičnom dijeljenju istih. To je i mene ohrabrilo da krenem u nabavu "kineza", pa sam
najprije naručio Coolpad F1 za brata
, a i moj F1 je danas izgleda odrađen na carini, pa sam vrlo nestrpljiv.
U međuvremenu mi se dogodila situacija sa tabletom, Pipo S1 Pro, pa sam Vas htio zamoliti za pomoć.
Koristim ga oko godinu dana, a prije par mjeseci instaliro sam RileyROM 1.1. sa Freaktab foruma
pomoću ROM_Flash_Tool_137 alata. Tako sada imam instaliran CWM v6.0.3.1.
Prije dva dana tablet se "smrznuo", a nakon reseta, ponovo se "smrzne" na početku dizanja sustava.
Mogu pokrenuti CWM, pa sam pokušao ga resetirati na sve moguće načine, no nije pomoglo.
Nakon toga sam složio zip datoteku za pomoću ClockworkTemplate-a u koju sam ubacio
boot.img,kernel.img, system.img i parameter datoteke iz gore navedenog RileyROM 1.1..
Update kroz CWM se odradi bez greške, no nema nikakvog rezultata. Android se počinje pokretati i nakon
par minuta se restarta ponovo u CWM. Računalo sa Win 7 na kojeg su instalirani driveri i sa
kojeg je bio inicijalno stavljen rom na tablet, ne prepoznaje ga više.
A ja više nemam ideje. Molim pomoć...