Evo da napišem i ja par dojmova.
Danas ujutro je stigao mobitel i za ovo malo što se družim s njim sasvim sam zadovoljan.
Rootanje, flashanje i ostalo sam napravio prema uputstvima iz prvog posta (hvala @sasha2511) gdje je sve pojednostavljeno do te razine da se ne može ništa zeznut

Na žalost, stavljanjem stock ROM-a došao je i kineski bloatware, kojeg sam se djelomično/gotovo u potpunosti riješio sa aplikacijom.
Dizajn mobitela je OK, ništa pretjerano vauu no nije niti odbojan. I moj je također stigao u zlatnoj boji, no kako će već sutra biti proslijeđen curi, taj dio mi ne smeta
Antutu pokazuje score od preko 49600 što je vrlo blizu mog LG G4 (50ineštositno).
Kamera se ne može uspoređivat sa high end mobitelima i mislim da to nema niti potrebe, no za mobitel koji je koštao ispod 200 eura kamera je na sasvim zadovoljavajućoj razini. Nisam imao prilike se susresti sa drugim kinezima, no za ovog mi se čini kamera dosta dobra.
Oduševio me je screen on time. Dok moj g4 jedva 3ipol sata izdrži sa upaljenim ekranom x500 je tek na 50% baterije a SOT je na 2ipol sata.
Zvuk je također jako dobar, za sada bez ikakvih zamjerki. Fingerprint scanner radi odlično.
Kako sam maknuo tj deinstalirao kineske aplikacije automatski mi je beskoristan postao i stock launcher pa sam u potrazi za nekim drugim.
Trenutno sam stavio Google Now no ne sviđa mi se što nema apsolutno nikakvog prostora za personalizaciju. Probao sam instalirati još Go Laucher i Nova Laucher no svaki put kad bi lupio home tipku bi me izbacilo iz go/nova lauchera i vratilo na defaultni.
Ne znam ako ima negdje u postavkama za podesit koji launcher koristiti i ako može savjet koji je među najboljima.
Ono što mi treba je opcija da se može više ekrana dodavat, te da izbornik s aplikacijama nije padajući (odozgora prema dolje) već s lijeva na desno.
Nisam primijetio neko curenje baterije, no za svaki slučaj sam i ja napravio kao što je predloženo par postova prije.
CPU spy kaže da je samo 7% u deep sleepu no to je moguće i jer je cijeli dan u mojim rukama i nešto radim s njim.
Sve u svemu odličan mobitel za male novce!