Situacija ovakva...skinuo KingRoot aplikaciju i instalirao je na telefon. Njome sam dobio Kingusera. Ništa novo niti nepoznato. I ostvario "djelomični" root. Kako i zašto djelomični? Nije mi taj dio jasan...
Na taj način sam uspio uči u TB i odmrznuti CoolManagera 

Nakon toga sam pokušao onaj root preko CMa i povukao mi je SU, ali nikako nije htio napraviti update SU binary. Pokušao sam valjda 10ak puta i svaki put restart bla bla...Nakon toga sam maknuo Root Explorerom apsolutno svaki fajl koji je sadržavao Kingo ili King u nazivu (naravno da sam znao kaj radim i kaj mičem, nema greške).
Maknuo i SU iz system appsa. Ponovo od početka pokrenuo root preko CM, skinuo se root fajl najnormalnije, reboot telefona, ulaz u stock recovery (po defaultu nakon reboota i vratio mi je stock recovery sa updateom). Sve prošlo u par sekundi kao i svaki puta do sada. Reboot u system nazad i pokrenem SuperSU, traži odmah update Binary-a. Pokrenem i nakon 15-20 sekundi opet ista stvar: Failed.
Dakle, sve ide kao po loju i sve se odradi kako treba, ali neće napraviti update Binary-a (kad traži, odaberem Normal, a ne CWM/TWRP...tako sam do sada na svim telefonima i na ovom svaki puta).
Tako da sam sad bez roota i ne znam kaj napraviti...
Razmišljam da flešam natrag onaj custom CWM i vratim si backup prek njega. I onda da uopće ne povlačim taj 029 backup...
Ili netko od vas možda ima kakvo rješenje?